4 Cerita, 1 Entri

Assalamualaikum. Thanks for dropping by ..

Hi peeps! Hi , hi , and hiii .


Agak awkward rasanya bila tak update blog. Aku leka sangat godek google adsense sampai kekeringan idea nak update blog. Ouh ary_lee , do you miss me? Owkay saja nak menggedik pagi-pagi buta.


Benda yang aku tak pernah lupa nak buat. Check analytics dekat Nuffnang. Yelah , aku tak update blog sehari. Apatah lagi blogwalking. I was thinking , agak-agak masih ada jugak tak yang singgah blog aku?


Luckily , tak sunyi jugak blog ni even aku buat senyap sehari. Thanks to my visitors. Tapi aku notice something. Trafik aku macam sama je. Update tak update , macam tu jugak trafik. Hmm ..


Before aku tekan button publish ni , nak tanya sikit boleh? Berat tak blog aku ni? Mean , lambat tak masa nak loading blog ni? Aku perlukan respond. Ada apa-apa yang patut aku ubah? Anything?

Previous
Next Post »

21 Comments

Click here for Comments
April 20, 2012 at 6:46 AM ×

xberat mna sebab walaupun lain slow still boleh loading.. just nice.. suka simple mcm ni.. =)

Reply
avatar
Hidayah
admin
April 20, 2012 at 8:53 AM ×

patutlah semalam seharian tak nampak entry dia kat dashboard.

hurmm..ingat kan keluar berjalan ke.. holiday ke..

errmm..
tak. tak berat. tak lambat.
ok.

malah background putih nih sangat bagus pasal pe..?
pasal kalau akak bukak blog Tia ..
bos kat sebelah pun tak perasan yang akak bukan tengah buat keje tapi tengah curi tulang.. haha..

kalau blog yang kaler-kaler macam blog akak tu kan..

memang leceh sebenarnya..

nak kena cover kiri kanan..woo..

ini dah jujur abih punya pengakuan nih..

(nasib baik bos akak tak boleh baca komen nih..haha..)

Reply
avatar
Unknown
admin
April 20, 2012 at 9:17 AM ×

x berat la tia...blog tia simple dimple n kemas...putih itu bersih ^__^

Reply
avatar
Unknown
admin
April 20, 2012 at 9:48 AM ×

biasa je, takde masalah pon nak loading

Reply
avatar
April 20, 2012 at 10:00 AM ×

X berat.. tapi kat browser asyik pusing je icon tu..

tengok kat bawah ada loading cu.cursord-4u.net

Reply
avatar
April 20, 2012 at 10:07 AM ×

blog tia ok je la.. loading pon laju je :)

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
April 20, 2012 at 12:10 PM ×

> check analytics Nuffnang mmg hari2 buat..hee...

> wahh..trafik maintain walaupun tak update beberapa hari..(^^,)

> blog berat la..tak la Tia..? kenapa..ada yg complain blog Tia berat ke?

Reply
avatar
April 20, 2012 at 1:05 PM ×

ok jak bah Tia..huhu
kalo sis x update or blogwalking, trafik mmg merundum teruk..tu tandanya blog sis blum dpt melekat sgt d hati readers :)

Reply
avatar
adan
admin
April 20, 2012 at 1:15 PM ×

ko kemana tak update.. selalu rajin jak kan ko mengupdate.. bz cari laki barangkali ko ni.. hehehe

Reply
avatar
April 20, 2012 at 1:19 PM ×

tak berat pon blog awk .. cepat jee sy masuk nihh . hehe

Reply
avatar
ary_lee
admin
April 20, 2012 at 2:04 PM ×

Errrrr... Tetiba nama ary disebut..
gullppppp!
Hahahaha!

Xde lah berat mana blog tia ni.. sgt ringan.. eh? terasa wa.. mesty blog wa berat= ="

BTW, mana 4cerita ni?
Satu je citer ni hah..
HohohoXD

Reply
avatar
April 20, 2012 at 5:33 PM ×

ok je ila bukak. tak berat pun

Reply
avatar
Sarah Mnasir
admin
April 20, 2012 at 6:59 PM ×

blog ni ok jew bg ara.. kejap jew loading :)

Reply
avatar
Unknown
admin
April 20, 2012 at 8:46 PM ×

okey je kot loadingnya..

Reply
avatar
Unknown
admin
April 20, 2012 at 8:46 PM ×

okey je kot loadingnya..

Reply
avatar
Rina Rahamat
admin
April 21, 2012 at 9:03 AM ×

tia x daftar kat google analytic? ada yg kata analytic kat nuffnang tu mcm x brp betul sgt

blog tia okeh je..ringan

Reply
avatar
April 21, 2012 at 3:03 PM ×

ayat tia macam dah lain bunyi..hihi.
akak lama sgt tak update blog dan blogwalking..=)

Reply
avatar
P#eoniX
admin
April 21, 2012 at 9:23 PM ×

ok jer...x der masalah...heheheh...

Reply
avatar