400 Followers Dalam Sebulan? Terima Kasih

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)


Mula-mula Tia nak buat pasal entri ni bila followers dah sampai 400. Tapi Tia terlepas. So, target lepas tu 444. Pun terlepas. Tia cakap "eh tak apalah. Buat aje.." Sekali Tia tekan linknya, tak dapat dikesan lak. Yang Tia tau nama dia alamanda. Hehe!

Paling utama, Tia nak ucapkan terima kasih kepada yang follow blog Tia. Betul ke follow tu? Ke lepas tekan butang follow terus blah tak datang-datang dah. Haha! Walau apa sebabnya Tia masih juga nak ucapkan terima kasih.

Blog Ini Kisah Tia ni wujud pada 26 March 2011. Tia memang tak sangka boleh dapat followers sampai macam ni dalam 1 bulan 11 hari ni. Memang terkejut ah! Tia tak tau macamana nak tunjuk yang Tia hargai korang. Yang Tia cuma boleh buat, korang komen blog Tia dan Tia akan datang balik blog korang. InsyaAllah :)
Previous
Next Post »

25 Comments

Click here for Comments
Unknown
admin
June 6, 2011 at 11:20 AM ×

tahniah tia..tia beruntung..skrg blogger dah ramai..tmpt nak ping pon byk..ms akak dulu. setahun baru dpt 1k..hehe

good job dear :)

Reply
avatar
Unknown
admin
June 6, 2011 at 11:27 AM ×

@Cik Azizah : terima kasih akak . hehe . betul lah tu . dulu lain sekarang lain .. tapi sebenarnya kak Tia tak selalu sangat main ping2 ni. kecuali kalau ada cerita hot . kalau tak , Tia harap blogwalkinglah . nak mentenkan 200 UV tu .. takpelah , berbaloi jugak ;)

Reply
avatar
mirahss
admin
June 6, 2011 at 11:27 AM ×

waaa...taniah.. :)

Reply
avatar
June 6, 2011 at 11:31 AM ×

wah , hebat ! teruskan !
=)

Reply
avatar
Unknown
admin
June 6, 2011 at 11:35 AM ×

@isyam mirah : terima kasih ;)

@nelly : eh , jangan kata hebat . oke insyaAllah akan diteruskan ;)

Reply
avatar
June 6, 2011 at 11:35 AM ×

pemesnya diaaaaaaaaaa. hehe

Reply
avatar
Unknown
admin
June 6, 2011 at 11:41 AM ×

@Nur 'aQiLaH : tu diiaaaa . huhuu . tak adanya pemes .. terima kasih sudi singgah blog Tia ;)

Reply
avatar
Sharifdez
admin
June 6, 2011 at 11:42 AM ×

Tia blogger terbaik. Tahniah...

blog sharifdez
Siapa akan jadi follower ke-100 ya.

Reply
avatar
Si Rabun
admin
June 6, 2011 at 11:43 AM ×

terima kasih sudi terjah blog rabun.. follow blog yang lawa nie :)

Reply
avatar
Unknown
admin
June 6, 2011 at 11:49 AM ×

@Sharif Dez : terima kasih ;)

@Si Rabun : eh , terima kasih jugak sudi singgah blog Tia ;)

@syifa lovera : terima kasih syifa ;)

Reply
avatar
Arpiiz
admin
June 6, 2011 at 11:52 AM ×

tahniah2, kalau rajin blogwalk memang cepat dapat follower..^^

Reply
avatar
amna
admin
June 6, 2011 at 11:57 AM ×

salamualaik..

TAHNIAH tia :)
orang rajin, mesti ramai fllwer. bestnya, kena buat kenduri nii.. hehe.

p/s : saya blogging sjak 2008 tapi fllow spruh je dari tia ^^''

Reply
avatar
Unknown
admin
June 6, 2011 at 12:00 PM ×

@Arpiiz : betollllllllllllllllllllll ! perghhh . sehari ada mau 200 blog Tia terjah .. wuwuuu ~

@amna : wasalam .. betul tu amna . kalau artis tak apalah jugak . tak rajin pun follower tetap datang bergolek ;)

Reply
avatar
BeloG MTT
admin
June 6, 2011 at 12:13 PM ×

Tahniah lalinkk.. :)

Reply
avatar
Unknown
admin
June 6, 2011 at 12:19 PM ×

@Belog MTT : ouch ! tenkiu lalink XD

Reply
avatar
aizamia3
admin
June 6, 2011 at 12:23 PM ×

tahniah.. bertambah kawan2..

Reply
avatar
Munn Jaafar
admin
June 6, 2011 at 12:34 PM ×

wah tahniah...skrg komuniti blogger mmg menyenangkan sume boleh support sesama sndri. Alhamdulillah...cpt2 up smpai 1k...^^

btw nak ajak awk join GA pertama sy, jom la join..hehe

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/06/munnafendy-1st-ga-dibuka-sekarang.html

Reply
avatar
Unknown
admin
June 6, 2011 at 12:41 PM ×

wow. congrats! hehee. entry tia memang banyak yang best best pn sbb tu ramai followers. hehee.

keep blogging ok :)

Reply
avatar
Unknown
admin
June 6, 2011 at 12:44 PM ×

@aizamia3 : terima kasih ;)

@Munna : insyaAllah Tia join ye ;) terima kasih jemput XD

@EYFAalias : seganlah pulak . terima kasih EYFA . selama ni pun , EYFA yang sokong Tia ;)

Reply
avatar
dwatyKNY
admin
June 6, 2011 at 12:55 PM ×

WAH HEBAT TIA NI...akk setahun pun baru 500... tak pe akk sokong dari belakang... kita kan sabah mari... pasal header tu... betul tia nak buatkan akk...

akk nak yang simple2 je... saiz panjang kalau boleh 900... lebar tak kesah la... colour purple... sama ngan colour blog akk... akk sebebarnya nak letak gambar sendiri... tapi tak reti nak cut gambar tu...

Reply
avatar
dwatyKNY
admin
June 6, 2011 at 1:33 PM ×

akk dah add kamu.... kat fb... ym akk tak de..

Reply
avatar
Unknown
admin
June 6, 2011 at 2:26 PM ×

blog kemas, friendly plak tu..mesti cepat naek follower..congrats sis..hehe

Reply
avatar
* Rosita *
admin
June 6, 2011 at 5:50 PM ×

wahh..memang best..dlm sbulan je dah 400...sy start tahun lepas tp taun ni baru aktif..lau tak ikut segmen2 abg ben tu xkan dpt follower yg ada skrg...syukur la jugak ada yg nak follow wlupun sbnarnya sy x mharap sgt...

Reply
avatar
Unknown
admin
June 8, 2011 at 9:05 PM ×

ngee.. terrornya..

btw, blog akq mmg kemas, ringan and simple.. sng je nak msuk..

entry pown best..

Reply
avatar