Okey Tak Ni? Jujurlah...

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Yeaaa! Template baru lagiiii. Sebenarnya baru Tia perasan, template sebelum ni agak berserabut. Entahlah! Yang Tia tau macam Tia tak selesa aje. Dengan berat hatinya terpaksalah ganti template baru.

Berat oiii. Dah banyak yang Tia dah edit dekat template sebelum ni. Tapi takpelah. Kitorang takde jodoh kot. Haha! Sekarang baru Tia puas hati dengan blog ni. Simple, tak serabut, Tia suka!

Yang buat Tia tambah-tambah suka, semuanya hasil tangan Tia sendiri. Berbaloi-baloi gituuuu :)

Psst : Korang selesa tak dengan "baju" baru untuk blog Tia? Haha!

Sekian...
Previous
Next Post »

16 Comments

Click here for Comments
Unknown
admin
June 18, 2011 at 6:33 AM ×

okey..ringkas je..tia..like it..

Reply
avatar
Akunyer
admin
June 18, 2011 at 6:38 AM ×

rajin nau Tia tukar2 template... rasa yang ni ok jugak...

jemput ke blog yer..

Reply
avatar
Enchik Nine
admin
June 18, 2011 at 7:27 AM ×

cun la template nie... simple kottt :D

Reply
avatar
RHI
admin
June 18, 2011 at 7:34 AM ×

selesa...kakak paling suka warna ni..kalau jumpa baju yg warna mcm ni, tergugat hati...hisss.....haha

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
June 18, 2011 at 8:14 AM ×

tukar lagi...hehe..yang ni ok jugak..

Reply
avatar
anez zamri
admin
June 18, 2011 at 8:22 AM ×

okey sangat dear...kemas dari yang sebelum ni.. :D

Reply
avatar
misscha
admin
June 18, 2011 at 9:18 AM ×

jujur ek?.....template mmg simple...tp lg cantik dr yg dulu......kemas x serabut, cepat loading, gambar tia x de ke? tu jela...nak kenal juga tia ni cane..heheh

Reply
avatar
Kc Kasedah
admin
June 18, 2011 at 9:36 AM ×

wah ada rasa ringan sikit blog tia neh :)

Reply
avatar
June 18, 2011 at 10:04 AM ×

cantek3.. tp kat sebelah kanan tuh, tulisannyer kecil2 bangat.. susah nak membace ha..
header dah lain da.. suke3..:)

LUKIMIA ATAU BARAH OTAK?

Reply
avatar
ZWAN SABRI
admin
June 18, 2011 at 10:39 AM ×

Suka sangat2.. sebab nampak simple.. x serabut.. I loike.. ;)

MySuaraBlog: Nasiblah Aku Kurus!

Reply
avatar
Abu Bagi
admin
June 18, 2011 at 11:13 AM ×

ini pun ok jugak..:)

Reply
avatar
K
admin
June 18, 2011 at 12:15 PM ×

ok jek, lawa dan simple.

merah, macam abg ben.

tapi dia lagi menyerlah lah :P

Reply
avatar
myzziema
admin
June 18, 2011 at 1:17 PM ×

kalau blog tu kita yang design sendiri, mmg terasa kepuasan yang sebenar :D

p/s : tapi template ni mcm kurus je. hehe. ce gemukkan sikit. tapi ok je kalau mcm ni. yg penting entry sng nak baca kan :)

Reply
avatar
June 18, 2011 at 3:59 PM ×

simple ja xserabut sgt

Reply
avatar