Korang Nak Tia Buatkan Header?

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Sekarang ni Tia dah mula berjinak-jinak dengan design header. Apa? Tak terror? Ye Tia tau. Tapi Tia suka main design-design ni. Selain dari mereka cerita marang kerapu kepunden marang sekeper "Bila Ku Temu Bahagia", Tia pun mulalah meluangkan masa dengan mereka beberapa header.

Header percubaan yang pertama :)

Permintaan dan juga percubaan

Lain orang lain citarasa kan. Tak sama pandangan semua orang. Hehe! So, Tia ingat Tia nak buat lagi percubaan. Nak tengok samada rekaan dan kreativiti Tia tu diterima oleh ramai alien atau tak. 

Kalau korang nak Tia buatkan, sila bagitau dekat komen yee. Selebihnya Tia akan minta dari korang nanti. Yelah korang nak pakai gambar sendiri ke apa ke kan.. Okey tu je :)

Previous
Next Post »

20 Comments

Click here for Comments
Kei Seichi
admin
June 6, 2011 at 7:17 AM ×

nak try boleh x?hihi..nak tengok hasil kerja orang lain jugak... =)

Reply
avatar
Akunyer
admin
June 6, 2011 at 7:42 AM ×

hee bagusnya Tia.. nanti nak mintak Tia wat lagi... nak tepek gambar Ticer yang konon-konon posing ayu-ayu tu..ahaks!

Reply
avatar
dwatyKNY
admin
June 6, 2011 at 8:41 AM ×

nak2.... buatkan la akk ni... hikhikhik

Reply
avatar
qamarguyz
admin
June 6, 2011 at 9:19 AM ×

salam ziarah..
wahH..baiknya niat di hati..
cantik pun cantik =)
kalu takda header lagi da mintak da nie..huhu

Reply
avatar
Encik Suami
admin
June 6, 2011 at 10:33 AM ×

percuma kah? hahaha.
Tapikan..mcm blog kita nie..boleh ker letak header?

Reply
avatar
Unknown
admin
June 6, 2011 at 11:37 AM ×

@Kei Seichi : boleh2 ;)

@Ticer Wann : boleh sangat2 Ticer ;)

@dwaty : kak , boleh2 ;)

@qamarguyz : wasalam .. hehe . sajaaa ;)

@Encik Suami : percuma2 ! hehe ;)

Reply
avatar
safurara
admin
June 6, 2011 at 11:40 AM ×

kak rara punye ada x?hehehe

Reply
avatar
Unknown
admin
June 6, 2011 at 12:08 PM ×

@rara pinkmafia : kak rara , kalau akak nak Tia boleh buatkan . Tia segan je dengan akak ;)

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
June 6, 2011 at 12:15 PM ×

kalau tia sudi buatkan pe salahnye..free kan?hehe..

Reply
avatar
aizamia3
admin
June 6, 2011 at 12:25 PM ×

menarik sebab free.. boleh cuba ni..

tia sayang.. (alah gedik je bunyinye).. buatkan untuk ai boleh..? hikhikhik..

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
June 6, 2011 at 12:43 PM ×

betul ke xpe ni?
erm..xnak letak gambar sendiri..sebab x suke pic sendri..hehe..
tia nak buatkan header untuk blog sy yg mane?sebab ade 2 blog..tia pilih la mane2 yang tia nak..sy x kesah..

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
June 6, 2011 at 12:57 PM ×

hurm...pe kate tia ikut kreativiti tia nak buat macam mane..kalau boleh nak perkataan je..kalau tia nak letak pic pon x nak la pic bunny ke yg cumel2 tu..x kena style la..hehe.. =P
basically ikut kreativiti tia la..=)
sorry la kalau menyusahkan...saje nak tengok hasil kerja org lain..lain org lain kreativiti die kan, betul x?

Reply
avatar
aizamia3
admin
June 6, 2011 at 1:04 PM ×

psstt: tia.. ai taknak girly2.. no BLUE color.. merah kuning hijau ok.. asalkan ceria.. asalkan boleh masuk dengan background hitam tu..

psstt: boleh kita chat private tak.. (aizamia3@yahoo.com)

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
June 6, 2011 at 2:20 PM ×

contact kat fb la senang kalau ade pape kan...

http://www.facebook.com/keiseichi

Reply
avatar
Salbiah Mohd
admin
June 6, 2011 at 4:23 PM ×

nak jugak nak jugak...eheeee :)

Reply
avatar
ashafanie
admin
June 7, 2011 at 12:09 AM ×

nak mintak tlg buatkan jgk..:-)

serius ni

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
June 7, 2011 at 12:23 AM ×

heee..tak kisah pon la ringkas ke camne tia buat..nak tengok hasil tangan orang lain jugak...ringaks x semestinye tak lawa kan..
saya pon baru je blaja buat header tu..masih banyak lagi ilmu yang kurang..tu nak tengok hasil tangan org lain, mane taw boleh inspired...kan?
p/s:da buat ke header sy tu?hehe..nak tengok..

Reply
avatar
kiwi
admin
June 7, 2011 at 9:33 AM ×

oh, header freak tu tia ke buat..ahaa.. baru tau :))

Reply
avatar
Unknown
admin
June 7, 2011 at 11:04 AM ×

cantek design header yg tia wat..umi nak gak hikhikhik (^_^)

Reply
avatar