Sergeant Keroro Cari Krew Baru

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)


Comel je header kat atas ni kan. Haha! Ada siapa-siapa kenal ke header siapa ni? Yee, encit Seargent Klorox Keroro. Dia kata nak cari krew baru untuk sapu blog dia. Eh, tak ke? Haha! Gurau. Dia nak cari crew untuk jadi member dia.

Best jugak kenal dengan encit Seargent ni. Walaupun kitorang baru kenal, rajin bebenau dia duk tempek komen kat entri Tia. Dah tu rajin pulak selak entri lama. Baguih hang noh. Sekarang dia nak cari crew, so Tia nak tolonglah hebahkan.

Encit Keroro, ni kira review lah kan. Aci tak? Bhahahaa. Oh heaven bila dia kata blog Tia best. Selalulah menyinggah ye. Ah, ni nasib baik dia duduk jauh. Kalau duduk sebelah rumah Tia nak pi ketuk dagu dia sebab? Suka hatilah. Haha! Okey sudah. Klik lah header tu. Bagitau dia, Tia kirim pelempang :)

Sekian..
Previous
Next Post »

5 Comments

Click here for Comments
EzayHadry
admin
June 12, 2011 at 11:44 AM ×

wah!! nak g jenguk sekarang la...nice sgt header die...jenguk n follow..

Reply
avatar
Unknown
admin
June 12, 2011 at 12:40 PM ×

SCHAZE PUN ADE JOIN :D

Reply
avatar
Unknown
admin
June 12, 2011 at 12:49 PM ×

@ Ezay Hadry : boleh saja ;)

@schaze zainn : ye ker ;)

Reply
avatar
K
admin
June 12, 2011 at 4:14 PM ×

hahaha, klorox ye??

kita bagi klorox satu botol pasni,hehe :P

thanks join tia, lagi senang nak komen pasni XD

welcome to the club :D

Reply
avatar
amny
admin
June 12, 2011 at 4:49 PM ×

dah lama amni xsinggah blog tia..byk perubahan..dan paling mengagumkan blog tia da cpai 500++ follower...awesome laa...^^

Reply
avatar