Segmen Ben Ashaari Tak Berjaya?

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)


Haha ini lagi satu entri berkaitan segmen Ben Ashaari yang BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU tu. Tia bukan nak kondem atau apa tapi nampak macam tak berjaya aje matlamat sebenar segmen tu.

Berjaya tu berjaya. Yelah dapat tambah follower kan. Tapi yang tak berjayanya tang kritik mengkritik tu. Disebabkan nak terjah semua blog punya pasal depa pun komenlah selaju-laju yang mungkin.

"Blog you dah ringan, I like.."
"Cantik header blog you.."
"Dah sesuai macam ni.."

Memang tak boleh terima komen-komen depa. Apa taknya, ada blog yang berat gile macam ada gajah yang duduk menumpang dalam blog tu pun boleh dikata RINGAN? Bhahahaa.

Sudah tak jujur kamu yaa.

Previous
Next Post »

18 Comments

Click here for Comments
Firdaus Life
admin
June 8, 2011 at 8:36 PM ×

wuahaha gile berani kata segmen ben tak berjaya.. aku suka cara ko tulis blog. harap terus maju.

Reply
avatar
Salbiah Mohd
admin
June 8, 2011 at 8:37 PM ×

blog sy lg lah..xde yg komen lngsg..hikhik

Reply
avatar
Terbelog
admin
June 8, 2011 at 8:39 PM ×

blog kamu cantik <- ni x tipu

Reply
avatar
June 8, 2011 at 8:53 PM ×

hahaha.. alamk, aku xsempat la nak join segmen ni :)

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
June 8, 2011 at 8:59 PM ×

suke! *gile ringkas komen..haha*

Reply
avatar
the fik's
admin
June 8, 2011 at 8:59 PM ×

laju2 ringan2 begantung kat internet gak..ingat tu..haha..

Reply
avatar
K
admin
June 8, 2011 at 9:00 PM ×

blog ni ok pe, memang ringan pon.

nice blog, keep it up.

jeles sama kamu maa

Reply
avatar
myzziema
admin
June 8, 2011 at 9:06 PM ×

wuhuuu~ dah lama tak update blog and blogwalking. tehee~

yup2. dorang semua main ikut dan je. bukan review betul2 pun. mcm tak ikhlas pun ada gak =,=

Reply
avatar
amna
admin
June 8, 2011 at 9:40 PM ×

pusat penternakan gajah2 terbiar. hehe.. sampai cmtu sekali :)

saya belum pernah join apa2 segmen BEN ASHARI

Reply
avatar
.
admin
June 8, 2011 at 9:43 PM ×

belog awak simple :)

psst , sy follow

Reply
avatar
nur adam
admin
June 8, 2011 at 9:46 PM ×

komen tu perlu lah ikhlas..keep it up tia..i like :)

Reply
avatar
misscha
admin
June 8, 2011 at 9:57 PM ×

hi tia,

jemput singgah n follow(jika sudi) blog saya...dan kalau boeh beri komen skali samada berat ke etc...etc..

p/s: i follow u...:)

http://misscha-cecite.blogspot.com

Reply
avatar
mas saari
admin
June 8, 2011 at 10:01 PM ×

semua yg komen tu ikhlas dik!
kalau tak ikhlas mesti dia komen camni je 'saya dah follow awk, follow saya balik'... dia tak kan ckp camtu punya!

segmen abg ben sentiasa berjaya! cuma kita je kena pandai pikat pembaca dan follower...

Reply
avatar
June 8, 2011 at 10:12 PM ×

lom pna ag tergerak ati nk join segmen beliau~ =)

Reply
avatar
RHI
admin
June 8, 2011 at 10:48 PM ×

kalau ada gajah rasanya berat sangatlah tu..haha

Reply
avatar
Green Apple
admin
June 8, 2011 at 11:15 PM ×

hahaha... komen yang bernas tia... teruskan...

Reply
avatar
Yana Halim
admin
June 11, 2011 at 2:59 AM ×

tak pernah join segmen dia... :)

Reply
avatar
Rina Rahamat
admin
June 11, 2011 at 1:43 PM ×

segmen ben ni bagus kalau kena caranya..mcm akak dpt bbrp kwn yg setia melalui segmen..tp ada juga yg sekadar nk say hi kat blog kita spy kita folo dia tp lps tu dia x tgk lg pon blog kita ..

Reply
avatar