Kau dan Aku Tak Serasi

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Dari dulu masa mula-mula Tia start berblog Tia sebenarnya tak tau apa tujuan sebenar Tia berblog ni. Yeah ini serius okey! Orang ada blog, Tia pun nak ada blog. Orang nak ada duit dari blog, Tia pun nak jugak. WTFish kan?

Tapi akhir-akhir ni baru Tia tau apa yang Tia nak bila berblog. Yaa! Tia nak suarakan pendapat Tia melalui blog! So what? Oh, just Tia takkan melampaui bataslah bila nak "bersuara" ni.

Kadang-kadang memang susah kalau kita nak bagi pendapat. Takut ada yang setuju. Tapi relax lah. Itu cuma pendapat. Kalau rasa macam tak suka dengan pendapat tu, jangan nak terus melenting! Tak matang langsung.

Contoh baru-baru ni Tia suarakan pendapat Tia tentang CURSOR! Tia tau mungkin ada yang sentap. Tapi tenanglah. Cuba fikir balik, betul atau tak apa yang Tia suarakan tu. Kalau rasa tak betul, ya! Suarakan pendapat anda dan katakan bahawa CURSOR juga ada kebaikannya!

Oh sekian ..
Previous
Next Post »

15 Comments

Click here for Comments
Kei Seichi
admin
June 10, 2011 at 4:52 PM ×

"Kadang-kadang memang susah kalau kita nak bagi pendapat. Takut ada yang setuju."
kenapa takut ada yang setuju?hihi... =P

Reply
avatar
anez zamri
admin
June 10, 2011 at 4:56 PM ×

BETUL..MASING-MASING ADE PENDAPAT TERSENDIRI.. :D

Reply
avatar
Unknown
admin
June 10, 2011 at 5:28 PM ×

la..kenapa nak sentap..kita sama2 bagi pendapat kan..sharing is caring...mcmner berblog nak maju kalau asyik melenting blogger lain cakap..ye dak..hehe

Reply
avatar
Fariq Jalil
admin
June 10, 2011 at 5:34 PM ×

kalau skali baca cam takde kena mengena je tajuk dgn isi entri.. haha.. tapi kalo pk rambang, kau dan aku tak serasi tu mean tak sama pendapat la kan.. eh ye ke.. :p

Reply
avatar
myzziema
admin
June 10, 2011 at 5:40 PM ×

ziema dulu buat blog sebab terpengaruh dgn roomate. hehe :D

Reply
avatar
Pha Is
admin
June 10, 2011 at 5:49 PM ×

walau pandangan jauh berbeza, tak bermakna ada salah ada benar... kan? hehehe

Reply
avatar
June 10, 2011 at 7:00 PM ×

blog sememangnyer tempat untuk kita luahkan ape yg ada dlm otak nie kan..
tp bila melibatkan insan lain, kita kena pndai jugak mmilih perkataan spya takde yg sentap kan?

:)

perghhh..akhirnya kepuasan d rasa..

Reply
avatar
sailaaf
admin
June 10, 2011 at 7:16 PM ×

hehehe...cursor..kdg2 pening..pastu bila nk klik tak kena..jadi makin susah lg ada..

happy blogging. =)

Reply
avatar
Abu Bagi
admin
June 10, 2011 at 7:44 PM ×

ndak pa itu kan pendapat peribadi jak..

Reply
avatar
lenloy
admin
June 10, 2011 at 8:03 PM ×

Jemput jalan-jalan ke blog saya..

http://lenloy-closet.blogspot.com/


Juga diiklankan di..

mudah.my/lenloy-closet


Terima kasih.. Salam kenal :)

Reply
avatar
June 10, 2011 at 9:38 PM ×

niat asal sy berblogging plak, sy suka berkongsi.. hehe..

Reply
avatar
Akunyer
admin
June 10, 2011 at 10:04 PM ×

pendapat kita dengan orang ada yang sama ada yang tak.. tu benda normal..

jemput singgah baca kalau free.
Dah mula nak sakit-sakit

Tak payahla renggang-renggang..rapat-rapat la syok

Reply
avatar
kiwi
admin
June 10, 2011 at 11:13 PM ×

dah baca entri tu. betul jugak apa tia kata. kadang2 cursor yang lawa2 tu nak gerak pun lambat

Reply
avatar
.
admin
June 11, 2011 at 1:01 AM ×

haha , org kak . biasa laa :)

Reply
avatar
K
admin
June 11, 2011 at 1:40 PM ×

manusia, masing-masing ada pendapat sendiri.

tapi minda dan mentaliti kena bukak la untuk terima pendirian seseorang.

tia, cepat join bloglist keroro :P

Reply
avatar