Jom Buat Duit Dengan Says!

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Selama ni kita selalu dengar cerita Nuffnang je kan. Kalau tak Nuffnang, Avertlets. Oh jangan salah faham. Tia tau lah berblog kerana ikhlas, tapi tak salah kan kalau nak cari sikit pendapatan dari berblog ni.

Lagipun bukan susah sangat. Cuma KLIK, KLIK dan KLIK! Ada rezeki, adalah yang masyukkk. Haha! Pernah dengar pasal "Says" tak? Tia baru join dan memang masyuklah. Lagi laju dari Nuffnang.

Oh bukan curang dengan Nuffnang. Cuma nak mencuba. Setakat ni boleh tahan juga. Lagi Tia suka dengan Says berbanding Nuffnang ialah cara nak cash out. Nuffnang macam susah sikit sebab pakai cheque.

Kalau Says, tranfer guna akaun. Oh mudah sikit. Tak payah Tia nak ke pos ambik surat bagai. Lagi, kalau nak guna Says ni tak ada blog pun tak apa. Yang penting ada Facebook dan Twitter untuk sebarkan. Setiap kali orang klik, korang akan dapat RM0.20. Cuba kira, kalau dah 5 orang yang klik dah dapat RM1.

Kalau Nuffnang, dia ambil masa yang lama untuk update berapa yang korang dah dapat. Tapi kalau Says, hari tu ada orang klik. Hari tu jugaklah diorang akan update berapa yang korang dah dapat.

Mungkin korang boleh cuba hanya dengan MENYEBARKANNYA dengan rakan. Wah! gitu.. Kalau ada yang nak join boleh daftar SINI..
Sekian..
Previous
Next Post »

11 Comments

Click here for Comments
Terbelog
admin
June 10, 2011 at 8:53 AM ×

byk sgt pilihan..xtau nk pilih mane :)

Reply
avatar
June 10, 2011 at 8:59 AM ×

Tak pernah dgr..1stime tau ni..
mcm menarik jer kan..
nnt nk tgk2 jugalah..
Thx for sharing.. ;)

Reply
avatar
misscha
admin
June 10, 2011 at 9:07 AM ×

tia ...misscha dah lama ngan says , sebelum buat blog lg....pastu kdg2 cam x update je.......heheh mayb misscha kot x pandai.....kalo says kena tunggu org klik...brape ramai la yg nk klik kan....kalau nuffnang x klik pon x pe..asal ada reader......konsep churp2 sebijik says....sama aje....camni cdgn misscha, says utk fb n tweet, blog untuk nuffnang...wat sama rata....ok

Reply
avatar
* Rosita *
admin
June 10, 2011 at 9:07 AM ×

ooo..best2 lbih kurang cam heartbeat la...nak jugak la...

Reply
avatar
aizamia3
admin
June 10, 2011 at 9:10 AM ×

sekarang dah macam-macam ada kan.. nak dengan taknak je..

Reply
avatar
Tea Dno
admin
June 10, 2011 at 9:14 AM ×

cam best, tengok2 dulu okeh.. hoho,,

Reply
avatar
Unknown
admin
June 10, 2011 at 10:48 AM ×

menarek..tp x tawu bile nak join..hehe.semagatla cik Tia nie..bagus btol~

Reply
avatar
nurul
admin
June 10, 2011 at 11:41 AM ×

thanq tia..saya pon rasa macam berminat dengan says.my..nak dapat point pon senang..he3 -p

Reply
avatar
K
admin
June 10, 2011 at 4:09 PM ×

says.my dah ada, tapi tak pernah share lagi pon. huhu

Reply
avatar
Unknown
admin
June 10, 2011 at 5:40 PM ×

Baa~ CAK!!

Bkn kena ad pay pal ke?

Reply
avatar