Blogger/Follower Pilihan Tia - 3

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Hehe! Kita tengok siapa pulak yang kena kali ni. Ops! Sebelum tu Tia minta maaf ye. Bukan tak nak review korang, tapi kita ikut giliran ye..


Hangpa pernah jumpa dak header ataih ni? Tak pernah? Baguihlah. Pasai pa, lepas ni hangpa boleh pi terjah blog akak ni sat noh! Haha! Oh, loghat apakah yang keluaq?

Kepada ahkak punya blog (harap-harap dia baca) : Kak, Tia tambah sikit boleh? Apakata akak buang word verification pada setting untuk komen di blog akak. Lepas tu, akak jadikanlah pop-up supaya pembaca senang nak drop komen :)

Itu cuma pendapat Tia ye kak. Akak buat takpa, akak tak buat pun takpa. Tapi kalau akak buat, mungkin akan lebih mesra sikit dengan pengomen tegar. Heheh! Akak boleh KLIK SINI macamana cara nak buat ye..

Klik header untuk direct ke blog akak tu :)

Sekian..
Previous
Next Post »

11 Comments

Click here for Comments
June 18, 2011 at 12:02 PM ×

tengah tunggu giliran kene kutuk nie.. hahaha.. :)

Reply
avatar
.
admin
June 18, 2011 at 12:09 PM ×

err .. review ? nak jugak ? -.- hee

Reply
avatar
K
admin
June 18, 2011 at 12:13 PM ×

terjah!!! hehe xD

Reply
avatar
myzziema
admin
June 18, 2011 at 12:32 PM ×

suka sgt komen yang guna pop up window. nak komen pun jadi best!

p/s : ni version kedua widget top commentators. hehe :)

http://ikachenta.blogspot.com/2011/04/tuto-cara-pasang-top-commentator.html

Reply
avatar
Akunyer
admin
June 18, 2011 at 1:09 PM ×

haishh..bila la turn Ticer cute nih.. hehe... :D

will terjah tuan belog tu soon...

Reply
avatar
Arpiiz
admin
June 18, 2011 at 1:10 PM ×

okay, nak pergi tengok2 blog tu..^^

Reply
avatar
myzziema
admin
June 18, 2011 at 1:15 PM ×

yes! ada dalam list :D kalau ada widget ni terasa mcm semangat gila nak komen :) kena fight untuk jadi first top commentator! :D

Reply
avatar
arituarini
admin
June 18, 2011 at 1:15 PM ×

uikkk.. dah mkin lain dah blog ni..cantik..hehehe

Reply
avatar
Aisyah Aina
admin
June 18, 2011 at 1:32 PM ×

nak terjah!
best kena review ni :)

Reply
avatar
M Fizan
admin
June 18, 2011 at 5:25 PM ×

hehe..kalau saya bertuah, maklumkan yer..kekeke

Reply
avatar
nur adam
admin
June 19, 2011 at 12:12 AM ×

alololo tiaaa....maluu akk..blog akk biasa2 jer tia,banyak nak kena belajar lg..banyak benda nak tanya tia..banyak benda nk di upgrade..anywy citarasa kita sama..kebetulan warna pilihan blog 'merahnya mak ngah'hehe,
nnti akk cuba buat ya..bertuah akk bkenalan dgn tia...syukran jazillan..muahhhh.

Reply
avatar