Update Segmen Tia

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Okey Tia mengaku segmen Tia tak laku. Hehe! Tapi salah Tia jugak sebab kurang promosikan segmen tu. Tak apelah. Lain kali Tia buat lagi. Serik? No way! Takkan lah jatuh sekali just terus nak baring. Bangunlah balik dan teruskan berjalan.

Apapun, Tia nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada empat orang blogger yang sudi menyertai segmen Tia ni. Terima kasih sangat-sangat. Antara mereka yang dah join ialah :


Okey sila blogwalking laju-laju ke blog mereka..

Previous
Next Post »

5 Comments

Click here for Comments
Unknown
admin
June 5, 2011 at 11:50 PM ×

xpelah tia..selepas ini , tia buat segmen pasal topik lain pulak..lah..

all the best.. in lah dunia blogging..mmm kita baru sahaja lagi di dunia maya ini..apa-apa pun happy berblogging..

Reply
avatar
Unknown
admin
June 5, 2011 at 11:54 PM ×

@Atiqah Sa'ahiry : thanks for support dear ;) insyaAllah lepas ni ..

Reply
avatar
Unknown
admin
June 6, 2011 at 3:36 AM ×

@Hans : insyaAllah .. terima kasih ;)

Reply
avatar
Tea Dno
admin
June 6, 2011 at 8:41 AM ×

tenkiu tia.. takpe, nanti try buat segmen/contest lagi panas2 pulak.. konfem berduyun blogger join nt okehh.. :)

Reply
avatar