Kenapa Mesti Putih

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Entri ini berkait rapat dengan segmen Ben Ashaari yang kutuk-mengutuk kritik mengkritik tu. Haha! Oh heaven bila ramai kata blog Tia kemas, simple dan yang sewaktu dengannya. Tia memang suka yang simple aje. Terlalu banyak hiasan akan menjadikan blog Tia serabut.

Ramai jugak bagi cadangan untuk Tia tukar background blog ni. Sedang dalam perancangan. Bukan apa.. Kadang-kadang kalau line internet lambat background tu akan menganggu blog Tia untuk habis loading semuanya. Nanti Tia takut spoil.

Kalau warna putih, cepat sikit loadingnya.. Mwahahaa :)

Previous
Next Post »

12 Comments

Click here for Comments
June 8, 2011 at 4:33 PM ×

tapi putih itu suci cik tia.. hahaha..
:)

Reply
avatar
Noor Fatin
admin
June 8, 2011 at 4:42 PM ×

ni pun ok dah tia. simple dan kemas. suka2 ;D

Reply
avatar
adan
admin
June 8, 2011 at 5:08 PM ×

ikut keselesaan sendiri.. ^_^

Reply
avatar
June 8, 2011 at 5:30 PM ×

warna apa pun , blog still lawa ...
:)

Reply
avatar
Firdaus Life
admin
June 8, 2011 at 5:32 PM ×

haha putih memang laju je loading.. bagus strategi

Reply
avatar
Anonymous
admin
June 8, 2011 at 5:35 PM ×

nak kasi cepat loading eh?
hehe

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
June 8, 2011 at 5:39 PM ×

putih pon ok pe kan?
cepat loading tu satu tarikan jugak untuk org slalu lepak sini..macam sy..hehe

Reply
avatar
June 8, 2011 at 5:54 PM ×

ye ke kaler puth cpt loading..aloo blog i kale itam.. ptt berat hahah

Reply
avatar
Arpiiz
admin
June 8, 2011 at 6:01 PM ×

tak kisah lah, asalkan blog nya ringan..^^

Reply
avatar
Unknown
admin
June 8, 2011 at 6:06 PM ×

putih suci beb. ehhehee

Reply
avatar
June 8, 2011 at 9:14 PM ×

dulu blog saya putih suci gak. skrg sudah berkaler =)

Reply
avatar
myzziema
admin
June 9, 2011 at 8:29 AM ×

eh tak payah tukar background. background putih mmg terbaik. suka sangat2! tak serabut. yehuu~ :D

Reply
avatar