Kenapa Dengan HACK?

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

siapakah anonymousOh! Anonymous telah berjaya mempopularkan diri mereka sebab masuk berita tv3 woo! Takut lak Tia, sedangkan laman web kerajaan boleh dihack dorang apatah lagi blogger picisan macam Tia ni.

Tapi tu lah, ada yang kata jangan dedahkan emel anda! Selain daripada tu, rajin-rajinkanlah clear-kan cookies korang tu. Sila pastikan juga password korang tu sekuat yang boleh. Gabungkan huruf dan nombor. Lagi panjang, lagi baik.

Yelahkan.. Selagi kita boleh elak dari terkena, elaklah. Masa Tia tengah buat entri ni, satu-satu laman web berjaya dihack! Korang boleh direct ke blog http://www.ceritamamat.com/ untuk tengok laman web mana yang dah dihack!

psst : Blogger pun sekarang dah ramai blog dorang kena HACK!


Sekian..
Previous
Next Post »

17 Comments

Click here for Comments
Anonymous
admin
June 16, 2011 at 3:45 AM ×

bukan ye selesai satu mslh.. bertmbah ag byak masalah.. hackers2...

Reply
avatar
June 16, 2011 at 4:43 AM ×

combinaion number, alphabet and symbol are very important when it comes to creating a password

Reply
avatar
Akunyer
admin
June 16, 2011 at 4:50 AM ×

haishh macam-macam hal.. apa la yang nak dibuktikan oleh hackers tu

Reply
avatar
M Fizan
admin
June 16, 2011 at 7:00 AM ×

huhu..salah guna kepandaian macam nie larh~ apa lar nak jadi

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
June 16, 2011 at 7:23 AM ×

waa..nape tukar template...suka yang lama..

Reply
avatar
nanad
admin
June 16, 2011 at 7:29 AM ×

terer betul hancker tu..kan

Reply
avatar
cik eira
admin
June 16, 2011 at 7:32 AM ×

tiaa , dah ubah . cntik and xberat sgt dh :)

Reply
avatar
June 16, 2011 at 7:59 AM ×

takotnyaa hurrmmm harap2 xjd laaa dkt farah sob3

Reply
avatar
Abu Bagi
admin
June 16, 2011 at 8:03 AM ×

tu la block lagi..
ada banyak lagi website porn yang gv sepatutnya block tapi tidak di block..

andre bajekmu..!! :D

Reply
avatar
Kc Kasedah
admin
June 16, 2011 at 9:15 AM ×

yeke? gilaaa ah! mcm ne tu nak clearkan cookies pe sume? aduhhh apa kebenda la nak hack laman sosial org! takde keje keee... ish!

Reply
avatar
deeya
admin
June 16, 2011 at 9:40 AM ×

diorang sangat tak de keje kan .. semalam tngok berita TV1 . katanya terlalu ramai dah blogger yang memfitnah tentang isu2 kerajaan .. haih ! boley buat duit agaknye bile diorang wat cenggini (-.-")

Reply
avatar
K
admin
June 16, 2011 at 10:45 AM ×

dashyat tol. dah ramai yang kena hack da, huhu T.T

Reply
avatar
arituarini
admin
June 16, 2011 at 10:52 AM ×

berhati2 je la..smoga blog tia tk kena hack....
nasib blog cuak ni tk popular..kih kih kih

Reply
avatar
Anonymous
admin
June 16, 2011 at 1:38 PM ×

macam2 la
-.-

Reply
avatar
syuxer
admin
June 16, 2011 at 2:27 PM ×

berhati2la..semoga x kena hack..:)

Reply
avatar
myzziema
admin
June 16, 2011 at 8:54 PM ×

pehh menakutkan! T__T kenapalah dunia cyber dah jadi mcm ni. huhu.

Reply
avatar