Blogger/Follower Pilihan Tia - 2

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Korang tau tak, plan Tia nak buat entri khas untuk blogger/follower pilihan Tia ni ialah hari-hari. Tapi dek kerana masa tak mencukupi (alasan! tipu, tipu, tipu), bertangguhlah jawabnye. Grr~ Tapi start esok, Tia akan buat hari-hari. Tak janji, insyaAllah.

Kali ini, entri khas ini Tia tujukan buat seorang blogger yang juga merangkap follower Tia. Dah lama dia dengan blog Tia ni. Sejak awal blog Tia ditubuhkan. Wah gitu. Oh adek Zai shayam, akak tau adek juga. Nanti turn adek pulak oke!

Tia bukan malas nak sembang banyak, tapi lagi elok kalau korang direct ke blog beliau. Bhahahaa! Boleh ngam jugak dia tuh.. Klik header di bawah oke :)



Sekian..

::KLIK UNTUK MAKLUMAT LANJUT ---> Ladies and Gentleman...
Previous
Next Post »

10 Comments

Click here for Comments
Abu Bagi
admin
June 16, 2011 at 5:03 PM ×

jgn lupa pilih blog aku..awas!! :P

Reply
avatar
Arpiiz
admin
June 16, 2011 at 5:14 PM ×

wah2, blog sapa lah tu ye..hahaha

thanks tia..^^

Reply
avatar
aizamia3
admin
June 16, 2011 at 5:17 PM ×

psstt: Tia, header akak camne ye...? hikhikhik..

Reply
avatar
myzziema
admin
June 16, 2011 at 6:09 PM ×

wahhh semoga blog ziema terpilih untuk menghiasi entry blog ini kisah tia :D

Reply
avatar
K
admin
June 16, 2011 at 6:11 PM ×

hehe, nice blog.

header pon lawa XD

Reply
avatar
Unknown
admin
June 16, 2011 at 6:19 PM ×

nani review blog akak pulak ye??
serius ni..

Reply
avatar
M Fizan
admin
June 16, 2011 at 6:28 PM ×

yeehhaaaa!!! tamabah kawan :)

Reply
avatar
Unknown
admin
June 16, 2011 at 7:59 PM ×

tia
blog bro mungkin tak bernasib baik hmmm

Reply
avatar
Marina
admin
June 16, 2011 at 8:37 PM ×

nak wat maccam ni jugak...tapi tkde sambutan kowt....hihi...

Reply
avatar
suha
admin
June 16, 2011 at 8:40 PM ×

agak2nya belog cik suha terpilih tak hehe (^_^)

Reply
avatar