Ada Yang Berani Check-In Kat Hotel Tak?

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Jam Tia menunjukkan jam 1 lebih pagi eh subuh! Korang lagi buat apa? Blogwalking? Ah sudah tak payah. Nanti aje korang blogwalking. Sekarang Tia nak tanya, ada siapa-siapa tak yang berani ni?

Okey, siapa pernah dengar pasal game hotel626? Ada yang kata game ni best. Tang mana bestnya tak taulah. Ini game hantu sebenarnya. Yang uniknya game ni ia cuma boleh dimain selepas jam 6 petang sehingga 6 pagi sahaja. Motif? Mungkin menambah keseraman kot.

Kalau ada yang nak try, boleh pergi website ni http://hotel626.com. Lepas hangpa dah main, jangan lupa singgah mai sini balik komen ye. Tia pun nak tau respon dari korang. Best sangat ke game tu..
Previous
Next Post »

8 Comments

Click here for Comments
Firdaus Life
admin
June 6, 2011 at 1:52 AM ×

freaky x pandai game dan tak berani nak main game seram. wuakaka

Reply
avatar
Iznie
admin
June 6, 2011 at 2:44 AM ×

haha..main game? esok jer la iznie try...hehehe

Reply
avatar
June 6, 2011 at 3:13 AM ×

tia game apa ni..takut lak nk klik..kang jd mcm movie Stay Alive....

haha..

Reply
avatar
Syat0za Zai
admin
June 6, 2011 at 10:19 AM ×

mane kak tau game ni? tau dari blog zai lettuw... =="

Reply
avatar
Arpiiz
admin
June 6, 2011 at 11:56 AM ×

ni yang nak try klik ni..hehe

Reply
avatar
FARAHZ
admin
June 6, 2011 at 1:33 PM ×

uish , biar betul ada game macam ni .
err , tak berani nak klik game-game gini .
heee

Reply
avatar
Tea Dno
admin
June 7, 2011 at 11:47 PM ×

adik tia main best tak? tea xlepas masuk ler. huhu.

Reply
avatar
Unknown
admin
June 8, 2011 at 10:16 PM ×

wow.. cm seram je.. takut nak klik..

uniknya..

jam 6 ptg ke 6 pg..

mcm mne agknya eh?

Reply
avatar