Blogger/Follower Pilihan Tia - 4

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri :)


Oh! Segmen ni Tia takkan terlupa. Hehe! Yee, macam biasa pilihan Tia kali ni adalah seorang blogger yang juga berasal dari negeri Tia. Oit, negeri Tia? Haha! Sabah leee.

Tia dengan blogger ni sebenarnya berkenalan secara tak segaja di dunia blog ni. Tia ingat lagi, dulu masa mula-mula kenal dia template dengan header dia bukan yang dia pakai sekarang.

Kami bermula dengan membalas komen aje. Bila dah selalu berbalas komen di entri masing-masing, lama-lama macam dah jadi tetap. Hehe! See, dengan berbalas komen aje satu persahabatan boleh terjalin.

Okey tak nak cakap lebih-lebih. Korang boleh direct ke blog dia. Oh! Sebelum tu, dia ada bagi Tia award. Terharuuuuu ~ Dia buat sendiri okey :)

Klik Gambar Award Untuk Ke Blog Beliau

Ucapan untuk yang terasa : Thanks ar ABU sebab sudi jadi rakan blogger di alam maya yang nda ketahuan bila kita kejumpaan ni. Haha! Aku hargai setiap komenmu di blog ku. Uii, jangan kau lupa aku ar. Ku lempang kau laju-laju. Bhahahaaa. Cukup!

Sekian...
Previous
Next Post »

20 Comments

Click here for Comments
Unknown
admin
June 20, 2011 at 9:30 PM ×

woah! congrats pada beliau :) bila cakap pasal sabah, teringat kat someone . hehhee

Reply
avatar
Unknown
admin
June 20, 2011 at 9:32 PM ×

comel nya award..
hheh

Reply
avatar
misscha
admin
June 20, 2011 at 9:51 PM ×

comel gile award....

Reply
avatar
Unknown
admin
June 20, 2011 at 9:53 PM ×

@EYFA : sape tuuu ? hehe ..

@diana : kak , hahaa . comel2 ;)

@misscha : hehee . macam yang tukang bikin kot ;)

Reply
avatar
K
admin
June 20, 2011 at 10:08 PM ×

terjah terus, hehe XD

Reply
avatar
June 20, 2011 at 10:20 PM ×

mo juga bha... hehe
untung la si abu...^^

Reply
avatar
misscha
admin
June 20, 2011 at 10:22 PM ×

ehemmm macam tukang bikin ek? cane nak tau tia x taruk gambar.....hehehe i assume u r ok dear....later bila smpi masa, if u buat award utk i, u buat cecomey secomey2 u jugak kay...
hahaha...demandd.....

Reply
avatar
June 20, 2011 at 10:33 PM ×

tahniah
nk p terjah blog tue la

Reply
avatar
Unknown
admin
June 20, 2011 at 10:34 PM ×

best award,,,hihihi
jadi idaman hati

Reply
avatar
Abu Bagi
admin
June 20, 2011 at 10:40 PM ×

wah aku kembang kecut di sini..hahahaha thanks tia..

Reply
avatar
RHI
admin
June 20, 2011 at 10:51 PM ×

kakak pun terima jugak award ni...

Reply
avatar
June 20, 2011 at 11:36 PM ×

betul2.. dgn start 1 komen je, pastu bls2 komen, then terus jd rapat.. ^_^

Reply
avatar
Abu Huzaifah
admin
June 20, 2011 at 11:47 PM ×

saya pun dpt award dari beliau... hehe... bunyi kotak kosong... mmng terbaikk!! :)

Reply
avatar
Firdaus Life
admin
June 20, 2011 at 11:56 PM ×

comelnye gambar award tu. haha tahniah :D

Reply
avatar
myzziema
admin
June 21, 2011 at 12:25 AM ×

kalau kita selalu komen dekat blog sesorang, kdg2 boleh jadi ketagih kannn. asyik nak komen je. hehe. ziema pun dah jumpa dah ramai kawan2 baru melalui aktiviti komen ni :)

Reply
avatar
Pha Is
admin
June 21, 2011 at 12:47 AM ×

tia ni memang dahsyat la... entry bagus, blogwalking pon rajin... jeles aku... hehehe

Reply
avatar
Gary Asip
admin
June 21, 2011 at 1:01 AM ×

gary pun dapat award ni!! hehe~

Reply
avatar
adan
admin
June 21, 2011 at 1:10 AM ×

tacink aku joo.. ahahaha..

yg pasti balik raya nanti tia orang yg aku mau jumpa.. siap sedia kau ar.. ingat lagi janji2 manis mu.. aku tuntut tia! ahaahahaha..

Reply
avatar
syahnabil
admin
June 21, 2011 at 8:52 AM ×

Tahniah..anugerah blogwalking paling popular tuu....

Reply
avatar