Tak Payah Susahkan Diri

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Macam biasa, lepas buat entri mestilah kena bagitau orang kan. Takkan nak baca sendiri-sendiri? Sebarkan pada yang lain. Wah gituu. Tia pun pinglah entri dekat group-group yang ada. Masa asyik sangat duk ping-ping, Tia ada jumpa sesuatu yang menarik perhatian.


Huish kau, siap merayu lagi. Mungkin kalau berdepan dengan Yuyu Zulaikha boleh melutut kot. Motif? Tak ada motif pun. Rasanya fenomena "I Follow You, You Follow I" takkan pernah berakhir kot. Haha!

Well hello! (nada gedik sikit). Kalau pun si Yuyu Zulaikha follow blog kau, rasa-rasa dia akan singgah balik-balik tak blog kau? Mungkin akan datang, tapi peratusannya sangat kecil okey melainkan kau kaki kipas susah mati dia atau pun memang dah kamching kaw-kaw stim dengan dia.

Toksah buat kerja tak berfaedah tu lah. Teruskan aje berblog. Buat entri yang daboom! Perbaiki penulisan. Lepas kau dah berjaya nanti, orang lain pulak yang akan terhegeh-hegeh minta kau follow dorang. Oh, kisah ini akan berulang kepada blogger lain pulak! Hahaa.

psst : okey tak trademark bulatan yang Tia buat tu? Ada yang nak? hohoo!

Previous
Next Post »

16 Comments

Click here for Comments
June 7, 2011 at 3:49 PM ×

heheh.. nk folow biarlah ikhlas kan..
apa guna kalau kita follow smata2 nk org tu follow balik?
pdahal kita singgah blog dia pun jrg.. lg nk pksa dia follow kita?

Reply
avatar
BeloG MTT
admin
June 7, 2011 at 4:24 PM ×

Grr ! Bole pulak macam tu..HEHE Dia teringin Yuyu follow dia tuh..Nngee

Kalau free jom join segmen MTT..:)
http://www.lailyqaisyirah.com/2011/06/segmen-dia-selalu-support-blogger-baru.html

Reply
avatar
June 7, 2011 at 4:30 PM ×

mcm memaksa org jer follow blog dya.kalau org follow tpi xbca entry dya, tak guna jugak kan :)

happy blogging tia! :D

Reply
avatar
jay_Jamilul
admin
June 7, 2011 at 4:32 PM ×

yess...btol tu. x perlu la nk merayu. ikot keikhlasan hati da la kan...

psst...cmne buat lingkaran tu..??

Reply
avatar
June 7, 2011 at 4:54 PM ×

dulu penah amalkan jugak,skrg tak r sebab stress jumpa entry mengalahkan manja kuchengggggggggggg.

Reply
avatar
Unknown
admin
June 7, 2011 at 5:14 PM ×

hehhee. memang ramai lg blogger yg mcm tu kat luar tu. follow tak ikhlas. hehe. btw, yang bulatan tu lawo. cmne buat? nk gakkk! haha

Reply
avatar
Firdaus Life
admin
June 7, 2011 at 5:23 PM ×

wahaha die g ajak kat situ ke ? adoii biar la die

Reply
avatar
Aisyah Aina
admin
June 7, 2011 at 5:32 PM ×

haha...kalau lah yuyu follow mesti dia buat entri 'yeah yuyu follow blog aku' padahal dia yang merayu bukan main lagi..

Reply
avatar
nur adam
admin
June 7, 2011 at 5:33 PM ×

sokong!! biarlah kita follow kerana keikhlasan dan kualiti idea n kreatif Penulisn...datg jengok lagi ya sis.. da follo kt ke lum? ^_*

Reply
avatar
adan
admin
June 7, 2011 at 5:39 PM ×

ahahaha.. itu macam pun ada kah.. kah kah kah.. newbie la tu.. lama2 dia sedar gak... rasa nak guna cara tu ajak tia follow blog aku...

"tia follow blog sye boleh?" melutut depan tia sambil memegang sekuntum bunga sakura.. :)

Reply
avatar
June 7, 2011 at 5:51 PM ×

stuju ngn saudara solihin zubir..
biarlah bila follow kita dpt kongsi post2 menarik ramai2 rite?.. bukan smata nak org follow kita balik..

xmo tak ikhlas.. xmo2..

Reply
avatar
syahnabil
admin
June 7, 2011 at 6:11 PM ×

tak setuju kalau ada orang yang tak setuju....

Reply
avatar
BeloG MTT
admin
June 7, 2011 at 7:20 PM ×

Dear.. terbanyak submit sebab segmen tu boleh submit hari hari sampai 20hb..cuma pendapat untuk Ben tu tak payah buat dalam entri seterusnya,cuma buat dlm entri pertama jer pendapat tu.. :)

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
June 7, 2011 at 7:27 PM ×

setuju2...
tapi...nape letak...
err...*mata pandang ke atas*

anyway, thanks bagi nasihat panjang lebar tu..sy memang bese down camtu tapi kejap je..pastu ok la..dun wory k..hehe..

takut gak bace komen cam nak terkam sy je.. =P

Reply
avatar
haky husky
admin
June 7, 2011 at 8:33 PM ×

HAHAHA..yang ni lawak la...terlalu obses ...follow tak perlu dipakse :")

Reply
avatar
Akunyer
admin
June 8, 2011 at 2:03 AM ×

huhu siannya kat dia kan...

Reply
avatar