Update SEGMEN BLOGWALKING

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Aduhaii! Serius Tia tak sangka segmen ringkas yang sehabis ringkas Tia kali ni melebihi dari apa yang Tia targetkan. Ramai yang sokong. Terima kasih banyak-banyak dan ya! Segmen blogwalking Tia berjaya.

Tia berjaya blogwalking di blog yang tak pernah-pernah Tia singgah. Serius excited! Harapan Tia besar sangat untuk segmen ni. Tia nak semua yang join segmen ni bekerjasama menyokong antara satu dengan yang lain.

Takkan berjaya segmen ni kalau sebelah pihak je yang berusaha. So, Tia harap lepas keluar senarai blog yang join segmen ni nanti bolehlah saling terjah menerjah. Tinggalkan komen, follow.

Bukan paksa komen atau follow, tapi percayalah. Kalau semua bekerjasama, boleh tengok hasilnya nanti. Lagipun, mereka-mereka yang join segmen ni telah membuktikan bahawa mereka masih bersama blog mereka!

Kalau masih ada yang nak join boleh KLIK SINI. Tia akan tutup segmen ni jam 10 malam nanti. Boleh ye..

InsyaAllah lepas ni Tia akan selalu singgah blog korang :)

Sekian..
Previous
Next Post »

17 Comments

Click here for Comments
Unknown
admin
June 20, 2011 at 4:45 PM ×

alhamdulillah dapat sambutan. hehee. yeah. kalau kerjasama, mesti membuahkan hasil :)

Reply
avatar
Akunyer
admin
June 20, 2011 at 4:55 PM ×

Rasa hepi bila Tia sudi jenguk blog Ticer yang kecik tu :)

Reply
avatar
Gary Asip
admin
June 20, 2011 at 4:56 PM ×

tia, tengok kat sini!!

http://garyasip.blogspot.com/2011/06/best-reader-blog-gary.html?utm_source=BP_recent

la... ramai gary tengok orang join segmen tuh, tia yang buat rupanya... gary join nanti k?.. kompom join... cuma nak bagi gap masa sket ngan entri baru ni.. huhu~

Reply
avatar
K
admin
June 20, 2011 at 4:57 PM ×

hehe, nice tia!!

terbaik lah :)

Reply
avatar
Unknown
admin
June 20, 2011 at 4:59 PM ×

Sangat membantu aktiviti seperti ni eh :)

Reply
avatar
Unknown
admin
June 20, 2011 at 5:19 PM ×

yup ..tia..like this segmen...huhu

Reply
avatar
.
admin
June 20, 2011 at 6:13 PM ×

hot laa kak ;)

Reply
avatar
mirahss
admin
June 20, 2011 at 6:27 PM ×

tia...

hukhukhuk..tharu tia follow blog miraH yg ntah pe3 tu..
tiap kli tia update miraH mst akn bc..tp sgan nk komen..hikhikhik..

tQ tia :)

Reply
avatar
arituarini
admin
June 20, 2011 at 7:15 PM ×

tup lmbt sikit..nk join jugk nnt..

Reply
avatar
Abu Bagi
admin
June 20, 2011 at 7:23 PM ×

wah semakin hebat la kak tia kita ni.. boleh menjadi mentor aku nih..:)

Reply
avatar
saya_arief
admin
June 20, 2011 at 7:41 PM ×

segmen2 macam tu sangat bagus.
mengeratkan perpaduan sesama bloggers.
:D

Reply
avatar
Unknown
admin
June 20, 2011 at 7:56 PM ×

waa mana segmen tu? ala rugi x join..hehe

Reply
avatar
Lieyda Sabri
admin
June 20, 2011 at 8:22 PM ×

wah tia. tahniah.saya pun rasa nk buat segmen tapi takut xde org nk join huhu

Reply
avatar
Unknown
admin
June 20, 2011 at 9:22 PM ×

nak buat sambal jugak..


mm..dri segmen ini..follower bertambah..hah..tetapi bukan itu yg kita hendakkan ..kawan yang ramai lagi bagus..kan...

Reply
avatar
June 20, 2011 at 11:37 PM ×

ehhhhhh?? dah pukul 11 lebih???????????? waaaaaaaaaaaaaaaaaa~ terlepas.. T_T

Reply
avatar
myzziema
admin
June 21, 2011 at 12:27 AM ×

rasanya macam dah terlepas je. sobsobb :( tahniah sis sebab berjaya buat segmen macam ni. Alhamdulillah ada jugak yang senaraikan blog ziema dalam entry dorang. terharu sangat2 :D

Reply
avatar
Amni
admin
June 21, 2011 at 10:20 AM ×

alamakkkk????? dah tutup la kan? huhuhuhuhu.. lambat la saya ni...

Reply
avatar