Mengaku Pernah Main..

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Update : Sudah Kena Edit Atas Sebab-sebab Tertentu :)

Berhati-hati bila nak post sesuatu di blog. Sekali hangpa post, dah jadi milik google dah selagi tak didelete. Bukan semua benda kita boleh cerita dekat orang. Ada limitnya..
Previous
Next Post »

22 Comments

Click here for Comments
adwafarahin
admin
June 1, 2011 at 5:09 PM ×

gila bodoh!
buat malu dri sendri
haihhh apela nk jd ngan bdk2 skrng nie

Reply
avatar
Unknown
admin
June 1, 2011 at 5:11 PM ×

eyfa baru baca pasal ni tadi. ahahaa. tu la budak2 skrg tak fikir baik buruk. main redah jeee.

Reply
avatar
cik azeya
admin
June 1, 2011 at 5:18 PM ×

adoyai. budak budak tak ade maruah betol.

Reply
avatar
mOon EyEzS
admin
June 1, 2011 at 5:19 PM ×

nak tengOk belOg dia...

Reply
avatar
June 1, 2011 at 5:31 PM ×

gile tol budk ni..ade ke cite aib dy dekat orang..xpasal2 jadi fofuler murahan huhu

Reply
avatar
Rina Rahamat
admin
June 1, 2011 at 5:36 PM ×

budak fikiran x matang..ingat hot lah buat pengakuan berani mati camtu..

Reply
avatar
Unknown
admin
June 1, 2011 at 5:40 PM ×

ya Allah budak2 zaman sekarang ni...kalau ye pon simpan baik2 dalam kotak ingatan..tak perlu bagitahu org..sekarang dah market dah..ade juga mangsa rogol budak ni lagi..nauzubillah!

Reply
avatar
Unknown
admin
June 1, 2011 at 5:49 PM ×

Baa~ CAK!!

Cabaran bg roy kalau ada anak perempuan nnti.. Mcm2 hal bdk2 zaman skrg ni.

Reply
avatar
safurara
admin
June 1, 2011 at 6:07 PM ×

bodohnya budak tu.kalo ye pon dh main?bangga ke?

Reply
avatar
Anonymous
admin
June 1, 2011 at 6:14 PM ×

Hahaha. Ini lar namanya cerdik ilomu dunia cetek ilmu akhirat. Stupido tahap super duper dumbass budak tuh. Dalam BM: gila babi punya jahiliah ini orang x ada otak tahap anjing sedang bertahi. Hahaha. ^^

Reply
avatar
syuxer
admin
June 1, 2011 at 6:21 PM ×

apa nama blog dia?nak ushar...nanti heboh kat shoutbox or kat komen latest entri..

emm budak2 sekarang dah berperangai pelik2..bangga pula cakap dah main..alahai bangga??
bagi ko(budak tuh) bangga,bagi aku itu haramjadah bangang tahap terkutuk!!

Reply
avatar
June 1, 2011 at 6:26 PM ×

nseb xder link dak tu kat sni..

lau dak,nk gak tgk gayanya..

nk post sesuatu,biaq ada akal..

nk pemes cara senng kot..heheh..

Reply
avatar
Sandra Azwan
admin
June 1, 2011 at 6:30 PM ×

Salam.....cerita2 personal macam 'tu' tak payah la nak share dekat blog......nak buktikan apa?

Reply
avatar
syuxer
admin
June 1, 2011 at 6:48 PM ×

emm memang terukla budak tuh..n memang mencanak naikla traffik dia..tpi xpe..semoga dia diberi hidayah nanti..bawah umur tuh..patut wat repot polis..

Reply
avatar
Firdaus Life
admin
June 1, 2011 at 8:38 PM ×

thanx sebab membantu coding tu. thanx banyak2

Jenis Perfume dan Peribadi

Reply
avatar
amna
admin
June 1, 2011 at 8:40 PM ×

tu la kalau buat kerja tak fikir..
lagi nak dibangga banggakan status dirinya tu. memalukan kaum hawa saje.

*moga2 dia jumpa jalan yang benar. sama2 kita doa agar dia berubah ;')

Reply
avatar
teha
admin
June 1, 2011 at 9:15 PM ×

okeng ! siyes girl tu sengal .. xde rase malu lgsg.. ish2..

Reply
avatar
Green Apple
admin
June 1, 2011 at 9:39 PM ×

kata2 gambaran pribadi....

Reply
avatar
Anonymous
admin
June 1, 2011 at 10:48 PM ×

dahsyat betul la.

Reply
avatar
adan
admin
June 2, 2011 at 5:11 PM ×

janji ada MARUAH DIRI! terbaek ar budak tu.. ntah cikgu mana ajar maksud maruah diri ngan budak tu..

Reply
avatar
Akunyer
admin
June 3, 2011 at 10:45 PM ×

dia wat entri lepas geram kat orang yang hentam-hentam dia.. hee serius la Ticer terlepas ketapi... tak tau mende pun..tetiba blogwalking semua bincang isu ni...

moga adik itu diberi hidayah..amiin :)

Reply
avatar