Blogger/Follower Pilihan Tia - 1

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Tia tak ada penghargaan nak diberikan untuk followers Tia. Tia cuma boleh ucapkan terima kasih sangat-sangat. Oh tapi Tia boleh perasan follower/blogger mana yang tak henti-henti masuk blog Tia. Tia hupdate je, ada je yang nak dikomennya. Haha!

Ini kali pertama Tia buat entri khas untuk followers Tia. So, lepas ni Tia akan buat, buat dan buat. Tapi ikut giliranlah ye. Ngahahaa! Blogger pertama yang jadi mangsa Tia ialah 


Tia suka dengan cara penulisannya. Bapak panjang juga apa yang dia taip tapi serius, bila korang baca apa yang dia taip korang takkan perasan pun yang entri tu dah sampai penghujungnya sebab dia tau apa yang dia nak sampaikan.

Dah habis dah! Tunggu apa lagi, serbulah blog dia. Hahaa :)
Sekian..
Previous
Next Post »

13 Comments

Click here for Comments
CikPuan Fara
admin
June 10, 2011 at 2:22 PM ×

wahhh tia tlg promote blog follower. cayalah!

lepas nih kena rajin update blog/komen kat blog tia lar. baru ada can tia nak promote blog akak heheh ;p

Reply
avatar
idaida0504
admin
June 10, 2011 at 2:26 PM ×

selamat terjah dah..huhuhuhuhu..sk2...

Reply
avatar
Unknown
admin
June 10, 2011 at 2:30 PM ×

@CikPuan Fara : hehe . kak , boleh aje ;)

@idaaida : dah selamat . alhamdulillah . hikss ;)

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
June 10, 2011 at 2:39 PM ×

terharunye...ade yang menghargai kite...thanks..
*entry panjang2 tu pon kire dah edit dan dipendekkan da..haha..*

Reply
avatar
myzziema
admin
June 10, 2011 at 2:42 PM ×

wahh bestnya kalau terpilih. hehe. bukan senang blog kita jadi bahan entry blog lain kan :)

Reply
avatar
Unknown
admin
June 10, 2011 at 2:43 PM ×

@Kei Seichi : haha! adess , kalau dah betul ;)

Reply
avatar
Fariq Jalil
admin
June 10, 2011 at 3:18 PM ×

la sorang tu je biasa masuk sini rupenye.. ngeh..

lama tak merayap sebab tenet problem.. grrr

Reply
avatar
Akunyer
admin
June 10, 2011 at 3:24 PM ×

baiknya Tia promote blog follower.. :)

Reply
avatar
Syat0za Zai
admin
June 10, 2011 at 3:24 PM ×

promote blog cayee! haha

Reply
avatar
K
admin
June 10, 2011 at 4:06 PM ×

dah lame follow,hehe XD

memang best! :)

Reply
avatar
Pha Is
admin
June 10, 2011 at 5:37 PM ×

waa.. bertambah semangat nak terjah blog tia selalu... hehehe.. jom ushar : kebatinan dalam persilatan

Reply
avatar
adam
admin
June 11, 2011 at 6:08 PM ×

tia jangan review blog adam yer... sebab blog xcomel.. hehehe.. mencik..mencik..mencikk... pinjam tagline tia.. hehehe

Reply
avatar
June 13, 2011 at 2:53 PM ×

nak jgk di promote....hiiiiiihi...

Reply
avatar