Mentang-Mentang Artis

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Tia nak cakap macamana eh! Oh okey macam ni. Tia adalah singgah di blog si blogger satu ni. Blogger tu kata dia suka baca blog satu artis yang sedang naik ni. Suka dengan penulisan. Okey Tia pun terjahlah blog artis tu kan.

Hmm? Penulisannya best? Apa yang best? Artis tu cuma post entri yang mengandungi 24 patah perkataan. Entri tu pun takde apa pun. Yang peliknya ada yang boleh kata BEST? Best ke kaki kipas? Dengan harapan artis tu bacalah eh? Gitu?

Haha! Pelik, pelik.. Kipas tu biarlah logik sikit. Nampak sangat kamu nak kipas artis tu..


psst : Artis dah tak perlukan kipas . Air-cond sudah ada maa :)

Previous
Next Post »

19 Comments

Click here for Comments
Firdaus Life
admin
June 7, 2011 at 6:40 PM ×

adoi dah memang peminat dia, kot2 mana2 pun pasti akan kata best. huhu

Reply
avatar
RHI
admin
June 7, 2011 at 6:42 PM ×

entahlah...minat sangat kut...hehe

Reply
avatar
Unknown
admin
June 7, 2011 at 6:47 PM ×

hehehe. bodek tu penting :p

Reply
avatar
June 7, 2011 at 6:47 PM ×

ske kipas2 nie.. sejukkkk.. :)

hahaha..

Reply
avatar
Ca Ezah
admin
June 7, 2011 at 6:57 PM ×

artis mana tu? =_=''

Reply
avatar
syieqa mieka
admin
June 7, 2011 at 6:58 PM ×

sebab dia artis je la yang kata best . kan kan ? ^^

Reply
avatar
June 7, 2011 at 7:15 PM ×

ahakz,mcm2..

kdg2 ade lak tipu,sbnrnya bc ayat akhir je..komen bagai tp slh ler..

Reply
avatar
Noor Fatin
admin
June 7, 2011 at 7:22 PM ×

artis mana tu? share2 la ek :P

Reply
avatar
aida4eva
admin
June 7, 2011 at 7:59 PM ×

kalau dah itu artis pujaan nya, kentot pun bau wangi :D

http://aida4eva.blogspot.com

Reply
avatar
Marina
admin
June 7, 2011 at 8:05 PM ×

artis tut....hehe...penyampaian artis tu tertusuk kalbu dier kowt?

Reply
avatar
nur adam
admin
June 7, 2011 at 8:30 PM ×

artis mana buat ragam ni...nak tgok gak..

~tia,jawapan dkt komen ya td(sama pangkat)sempat lagi akk tag tia..dtg ambil ya..nice to meet u again tia..best!
http://kasihnuradam.blogspot.com/2011/06/masih-ada-yang-sudiignore-n3-ini-jika.html

Reply
avatar
feyza
admin
June 7, 2011 at 8:53 PM ×

sapa..sapa..???

Reply
avatar
cik sakdi
admin
June 7, 2011 at 8:59 PM ×

sape dia tu?ceciterrrr... nak komen kat entry dia. haha

Reply
avatar
Unknown
admin
June 7, 2011 at 9:00 PM ×

kipas lipas...kipas cap udang
peminat fanatik kot..tak kisah kot artis tu nak jengok ke tidak blog dia tu.hahaha

Reply
avatar
Tea Dno
admin
June 7, 2011 at 9:49 PM ×

haha, takyah la nak kipas artis ni sgt. bg smangat ok lah lg, ni kipas nt tetiba api makin marak, hbs rentung sume. err, mksudnye nt besar kepala lah. HOHO.

jom singgah dan bace:
pengalaman aku check-in hotel

jom like page ni:
Secret Propaganda

Reply
avatar
Fendy TZM
admin
June 7, 2011 at 10:25 PM ×

Kalau artis buat semua best pada peminat mereka. Walau pun benda tu tak ada laa kualiti mana pun.. Huhu..

Reply
avatar
June 7, 2011 at 11:01 PM ×

klu psl artis nnt asik ngan gosip jerk tuh yg maleh tuhhh

Reply
avatar
Akunyer
admin
June 8, 2011 at 1:24 AM ×

biasala artis kan... buat silap pun peminat kipas susah mati bleh pejam mata jer... haha donia donia...

Reply
avatar