Dah Check Harga Blog Korang?

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Tadi sibuk tergedik-gedik blogwalking kat blog orang Tia jumpa sesuatu yang menarik. Walah! Hahaa. Tak sangka blog pun ada harga ek. Ingatkan ada berat je. Rupanya ada nilai juga blog ni. Dah tu bukan alang-alang harganya.


RM48, 543.92 ? Haha! Boleh tahan. Ranking dekat Malaysia 3079. Masih ramai yang di depan Tia. Habis kenapa? Ada aku kisah?! Wahahaa.. Yelah, yelah. Tia dapat ni dari blog si Gary. Kredit banyak-banyak dekat dia.

So, kalau korang nak tau korang punya blog berapa nilainya boleh klik laju-laju dekat SINI. Lepas dah check, mai lah kongsi mai. Tak rugi pun eh :)


Previous
Next Post »

16 Comments

Click here for Comments
Firdaus Life
admin
June 7, 2011 at 5:34 AM ×

hei pergi tidooo... asyik blog je. hahaha

Reply
avatar
June 7, 2011 at 7:13 AM ×

waaahhhh mahalnye tia haha

Reply
avatar
Anonymous
admin
June 7, 2011 at 8:10 AM ×

blog chemay murah je.
5k je.
hehe

Reply
avatar
June 7, 2011 at 8:40 AM ×

boleh buat beli kereta ni...

Reply
avatar
surianisiti
admin
June 7, 2011 at 8:44 AM ×

siti punyer 7 ### jer...haha

Reply
avatar
amna
admin
June 7, 2011 at 9:10 AM ×

malu nak ckp, murah je tia ;P

Reply
avatar
syahnabil
admin
June 7, 2011 at 9:25 AM ×

Website Value RM 19,522.63 *
Daily Pageviews 5,914 *
Daily Visitors 535 *
Worldwide Rank 628,295
Malaysia Rank 2,175
External Links 130

hehehe...boleh laaaa...

Reply
avatar
Ca Ezah
admin
June 7, 2011 at 9:26 AM ×

uih..mahalnyer blog kamu! hihi..nk check gak la..ngeee~

Reply
avatar
kiwi
admin
June 7, 2011 at 9:32 AM ×

mahalnyeee! haha jauh lagi nak kejar tia macam ni

Reply
avatar
June 7, 2011 at 9:33 AM ×

boleh jadi jutawan ler kalau cam ni..hehe..

Reply
avatar
najwa's
admin
June 7, 2011 at 10:21 AM ×

wah2, mahal tuh. ;p

Reply
avatar
Unknown
admin
June 7, 2011 at 11:33 AM ×

wa..menarik2..nak try..
nyway thanks sebab semalam bce blog kamu n curik idea buat header..thanks~

Reply
avatar
Terbelog
admin
June 7, 2011 at 1:07 PM ×

hehe..mcm ni pun ada..tipu kalau harga tu kan

Reply
avatar
Unknown
admin
June 7, 2011 at 1:51 PM ×

niq lagi la..rm 1k jer..aahaa

Reply
avatar
Syeeda
admin
June 8, 2011 at 12:16 AM ×

blog sy lagi murah..huahua

Reply
avatar
Unknown
admin
June 8, 2011 at 11:55 AM ×

wakakaka.. rm1k saja!! :P anyway gud info!

Reply
avatar