Tia Minta Maaf Sangat!- Mereka Pengomen Tegar

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Tia nak minta maaf beribu kali maaf dengan korang. Huhuh! Yelah, kot-kot kalau Tia lambat singgah dan terejah blog korang kan. Tia akan singgah jugak, tapi lambat sikit. Wuwuuu. Terharu sangat dekat yang selalu komen entri Tia.


Nasib baik Tia ada pasang widget top commentators. Tau lah jugak siapa pengomen tegar entri Tia. Apa? Korang tak percaya?


Tia tak tipu kan. Heheh. Berdasarkan top 10 pengomen tegar Tia ialah :


Haa, bolehlah korang saling terjah menerjah. Kot-kot boleh jadi kawan dan pengomen tegar di blog masing-masing. Kalau dorang boleh jadi pengomen tegar setegarnya di blog Tia, kenapa tidak di blog korang. Heheh!

Psst : Lain kali Tia tempek header korang pulak ye. Terima kasih sangat :)

Sekian..
Previous
Next Post »

19 Comments

Click here for Comments
Syat0za Zai
admin
June 14, 2011 at 4:38 PM ×

byk gila komen!!! ==" jeles2.

Reply
avatar
June 14, 2011 at 4:43 PM ×

dgn adanya pengomen tegar,terasa blog idup lak.. =)

Reply
avatar
Fariq Jalil
admin
June 14, 2011 at 4:54 PM ×

ngarut la widget tia tu... bulan ni je bape dah saya komen kat sini.. takkan 1 pon tak muncul wakakaka.. widget tu saja nak buat lawak gamaknye.. grrrr

Reply
avatar
Akunyer
admin
June 14, 2011 at 4:57 PM ×

nada hal... bila-bila free Tia jenguk-jenguklah Ticer yer... :) Ticer pun dah mula nak bz nih...

Reply
avatar
Anonymous
admin
June 14, 2011 at 5:12 PM ×

hehe sekarang semua blogger pon nak pengomen tegar kan?
:)

Reply
avatar
Anonymous
admin
June 14, 2011 at 5:15 PM ×

keep it up Tia..! :)

Reply
avatar
fae jamal
admin
June 14, 2011 at 5:19 PM ×

ohh..fae tak tercalon lagi..hehe;)
baru kenal tia..

Reply
avatar
misscha
admin
June 14, 2011 at 5:21 PM ×

sama la, misscha pon ada top commentator......nk menghargai pengomen2 tegar...

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
June 14, 2011 at 5:29 PM ×

x approve pon komen sy...patut la ranking turon..hahaha...

Reply
avatar
cik eira
admin
June 14, 2011 at 5:37 PM ×

mcm ni la baru seronok , kalau followers ramai tp tak ada yang saling komen pon tak best kan :)

Reply
avatar
Firdaus Life
admin
June 14, 2011 at 5:39 PM ×

haha nape x buat yang auto publish terus ? susah kan kalau buat moderation coments

Reply
avatar
dwatyKNY
admin
June 14, 2011 at 5:42 PM ×

cammana nak tempek top comentar tu??? kena ubah setting ke?

Reply
avatar
Munn Jaafar
admin
June 14, 2011 at 6:08 PM ×

tia...honestly sy suka dtg baca tiap entry baru kamu...suka sgt dgn blog ni...keep writing ok.^^

Reply
avatar
niij
admin
June 14, 2011 at 6:46 PM ×

ramai folower mst rmai reader..hihi

Reply
avatar
K
admin
June 14, 2011 at 8:18 PM ×

eh eh, apsal aku tak ada kat tepi tu?? huhu T.T

widget kene baiki ni :P

Reply
avatar
Abu Bagi
admin
June 14, 2011 at 9:21 PM ×

aku tegar kah..hahaha

Reply
avatar
myzziema
admin
June 28, 2011 at 6:27 PM ×

banyaknya komen!! sampai 50 tuu :D

Reply
avatar