Ada Senarai Yang Akan Dihack?

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Masih panas tak cerita pasal hacker tu? Macam dah suam-suam kan. Oh pehlis janganlah dihack belog dakuh! By the way, tadi Tia blogwalking di satu blog. Sangat mengejutkan. Rupa-rupanya isu hack meng-hack ni tak habis lagi.

Huish, siap ada list blogs/websites lagi yang akan jadi mangsa seterusnya. Tia dah tengok senarainya. Perghh, ramai gilosss. Memang ada blog yang Tia kenal termasuk dalam senarai tu.

Korang boleh check di SINI kot-kot ada blog yang korang kenal. Thanks to Dr.Jungle :)
*UPDATE* : Nanti ada banyak senarai kan, untuk memudahkan pencarian. Korang press key Ctrl+F atau F3. Taip url blog korang ye..

Sekian..
Previous
Next Post »

17 Comments

Click here for Comments
.
admin
June 18, 2011 at 3:24 PM ×

grr.. bnyak ! tak snggup aku nak hadap -.-

Reply
avatar
syuxer
admin
June 18, 2011 at 3:35 PM ×

nanti nak usha..tapi kita tak yah risau kot kalau kita tak femes heheh..

dah check dah..huhu mujur takde blog saya heheh

Reply
avatar
Abu Bagi
admin
June 18, 2011 at 3:44 PM ×

blog aku pun jgn di hack..hahaha bajet pemes kan

Reply
avatar
Abu Bagi
admin
June 18, 2011 at 3:44 PM ×

blog aku pun jgn di hack..hahaha bajet pemes kan

Reply
avatar
Abu Bagi
admin
June 18, 2011 at 3:44 PM ×

blog aku pun jgn di hack..hahaha bajet pemes kan

Reply
avatar
arituarini
admin
June 18, 2011 at 4:08 PM ×

syuxer popular la... hehehe.. aku je yg tk popular2 ni.. kih kih kih..

Reply
avatar
myzziema
admin
June 18, 2011 at 4:09 PM ×

phewwww~ ramai gilosssssssssssss! menakutkan. cuak gila nak tekan CTRL F then cari url blog. huhu.

Reply
avatar
June 18, 2011 at 4:13 PM ×

alamakkkk, kene cek, sayang blog gilaaaaa x(

Reply
avatar
Gary Asip
admin
June 18, 2011 at 4:19 PM ×

blog gary x der dalam senarai... harap belum ada dan x kan ada~...

Reply
avatar
Firdaus Life
admin
June 18, 2011 at 4:38 PM ×

wah dah berwajah baru blog ni :D

Reply
avatar
M Fizan
admin
June 18, 2011 at 5:24 PM ×

thanks for info tia..btw, apasal nak hack banyak blog picisan? huhu..

Reply
avatar
adan
admin
June 18, 2011 at 5:37 PM ×

fuh.. banyaknya blog yg bakal2 kena hack..

Reply
avatar
Anonymous
admin
June 18, 2011 at 5:40 PM ×

nasib baik tak de nama blog saya....ha3

Reply
avatar
Anonymous
admin
June 18, 2011 at 5:58 PM ×

Fuhhhh~

Nasib baik tak ada --'
Kejap je dah menggelabah XD

Reply
avatar
Unknown
admin
June 18, 2011 at 8:27 PM ×

blog aku pon ada.. tuh bukan list blogger yang bakal di hack la.. dia kata blog ini jugak nak popular selain daripada blog orang lain.

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
June 18, 2011 at 8:35 PM ×

nasib baik takde..tapi kena berhati2 jugak...

Reply
avatar