Tia Tak Rindu Zaman Sekolah!

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Uish kemain tanda seru tu kan. Heheh! Serius Tia tak rindukan zaman sekolah Tia. Tak kiralah sekolah rendah ke, sekolah menengah ke. Banyak Tia tak ingat cerita zaman sekolah rendah dan menengah ni.

Yelah, ramai yang duk kata "ish! rindunya aku nak balik zaman sekolah. rindu, rindu, rinduuu!!" Tia rindu jugak, tapi bukan dengan sekolah. Dengan kawan-kawan. Ah! Tapi bukan selalu pun.

Kenapa Tia tak rindu? Sebabnya, masa zaman sekolah Tia sangat-sangat membosankan. Susah Tia nak rasa seronok. Sebabnya Tia jarang bergaul. Jumpa cikgu lagi lah. Semua tu jadi sampai Tia naik sekolah menengah.

i am alone


Masa sekolah menengah lagilah tak bergaul. Pergi balik sekolah ibu ambil. Bila masa cuti sekolah, terperap je kat rumah. Kawan bawa keluar ibu tak kasi. Haha! Yee. Hidup Tia sangat membosankan.

Tapi Tia dah biasa. Biasa tak bergaul dengan orang, biasa tak keluar rumah berbulan-bulan.

Sekian...
Previous
Next Post »

18 Comments

Click here for Comments
Auni Aizie.
admin
June 18, 2011 at 9:25 AM ×

perghh . gilalah wei !

aku rinduuu gila kot zaman sekolah.
takpe2, skang ni lah masa nak bergaul betul2 . ehheee

hye tia, nama saya auny (;

Reply
avatar
Kc Kasedah
admin
June 18, 2011 at 9:37 AM ×

hehe kc pun rindu zmn2 persekolahan. sbb kc budak nakal :)

Reply
avatar
adwafarahin
admin
June 18, 2011 at 9:42 AM ×

erkk sgt pelik la bile org x rindu zaman sekolah -___-

Reply
avatar
myzziema
admin
June 18, 2011 at 10:44 AM ×

emm betul2. nak keluar rumah dulu mmg sgt susah. balik sekolah parents ambik then duk umah. huhu.

ziema rindu zaman sekolah sbb tu je lah satu2nya tempat ziema jumpa kawan2 masa zaman sekolah dulu. kat umah mana ada kawan. hee.

Reply
avatar
Gary Asip
admin
June 18, 2011 at 10:49 AM ×

hehe.... gary pun rindu kengkawan, tapi x rindu skola... huhu

template ni macam mirip2 template abg ben je~.. hehe...

Reply
avatar
Abu Bagi
admin
June 18, 2011 at 11:05 AM ×

aku rindu siot..macam mau balik zaman sekolah jak..huhu
rindu sekolah dn kawan lama..ceh hahah

Reply
avatar
June 18, 2011 at 11:14 AM ×

lebih kurang je kite nie.. tak rase pun nak balik ke zaman sekolah.. setakat teringat n rindu kawan2 ade la.. :)

Reply
avatar
adan
admin
June 18, 2011 at 11:14 AM ×

1st time aku tahu ada orang yg tak rindu zaman sekolah..

kalau dah terbiasa dan kena dengan jiwa tia,kira ok la tu.. tak dah la jugak tia rasa terkongkong kan..kan.. sebab tia dah biasa terperap dalam rumah.

Reply
avatar
Faiz Tapit
admin
June 18, 2011 at 11:24 AM ×

lahh. siannye. sabo2. hik2

Reply
avatar
K
admin
June 18, 2011 at 11:25 AM ×

hehe, tak rindu sekolah sangat.

tapi rindu kengkawan XD

Reply
avatar
.
admin
June 18, 2011 at 11:44 AM ×

err , new look ;)

haha , yeke tak rndu ? mst rndu laa .

Reply
avatar
Unknown
admin
June 18, 2011 at 11:51 AM ×

ish ruginya.. zaman skolah la besssssssst :D

Reply
avatar
Unknown
admin
June 18, 2011 at 11:59 AM ×

nak buat sambal jugak ne...zaman sekolah xbest sangat bagi kita..ahhaa..zaman universiti lagi best.lah pada kita..pelbagai kenangan dan program yg kita sertai..thanks..sudi drop komen di blog kita..appreciate that..huhu..

Reply
avatar
June 18, 2011 at 1:30 PM ×

ade sebab la tu mak tia x bg kuar...
mesti
ade kelebihannye...^^

Reply
avatar
Aisyah Aina
admin
June 18, 2011 at 1:34 PM ×

zaman sekolah la best....tapi kadang2 bosan jugak...ada kengkawan baru syok :D

Reply
avatar
CikPuan Fara
admin
June 18, 2011 at 3:51 PM ×

tia samalah cam akak.. zaman sekolah sangat bosan.. tapi akak rindu zaman kampus. itu sgt2 rindu :(

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
June 18, 2011 at 8:34 PM ×

tak rindu jugak zaman sekolah..tapi rindu zaman universiti..hehe..

Reply
avatar