Segmen Tia : Jana Pendapatan Dari Blog

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Wah! Hari ni cuti kan. Pertama kalinya Tia nak buat segmen. Tia nak kutip pengalaman dan pendapat dari korang. Sekurang-kurangnya segmen ni taklah kosong kan. Korang pun boleh berkongsi sesuatu.

Caranya :

1. Masukkan banner atas ni dalam entri korang dan linkkan ke blog Tia
2. Buat satu entri bertajuk PENDAPAT : JANA PENDAPATAN DARI BLOG
3. Jawab soalan-soalan di bawah :

  • Apa pendapat korang tentang jana pendapatan melalui blog? Bagus atau tak?

  • Kalau korang ada jana pendapatan melalui blog, macamana? Kalau blogshop, nyatakan barangan. Kalau pengiklanan, nyatakan dengan apa (Nuffnang atau apa-apa saja..)

  • Pernah cash out tak?

Tu aje. Susah ke? Hahaa. Nanti Tia akan review pendapat korang ye.. Tarikh tutup 05 Jun 2011 pada jam 10 malam. Lama ke? Hee~ Terima kasih :)
Previous
Next Post »

17 Comments

Click here for Comments
Rina Rahamat
admin
June 4, 2011 at 5:35 PM ×

alah tia cepat sgt tarikh tutupnya..lambat sikitlah..kesian kat org jarang blogging cam ahkak neh..dahla nk join tp skang mana sempat..nak kasik anak makan,kemas rumah,angkat kain..esok pagi nk kena g pasar..x sempat tia oii..

Reply
avatar
Firdaus Life
admin
June 4, 2011 at 5:40 PM ×

hahaha tak pernah cashout lg.. akan join segmen anda :)

Reply
avatar
Unknown
admin
June 4, 2011 at 6:18 PM ×

@kak Rina : hehee . laa ye ke ? insyaAllah kalau tak ramai join Tia tambahkan lagi masanya ye ;)

@Freaky : oke ;)

@Tehuzz : oh thanks dear .. dah tengok tadi ;)

Reply
avatar
Abu Bagi
admin
June 4, 2011 at 6:20 PM ×

ya la cepat sngt tutup.. aku pikir2 apa jawapan aku..:D

Reply
avatar
June 4, 2011 at 6:26 PM ×

@ABU : hehe . bukan baa , takut nanti ada yang tertunggu-tunggu . hehee .. lagipun , segmen jak bah ni kesian ;)

Reply
avatar
Akunyer
admin
June 4, 2011 at 8:29 PM ×

insyaAllah akan join..may be tengah malam coz time tu line sangat sporting

Reply
avatar
adan
admin
June 4, 2011 at 8:49 PM ×

ahaha.. boleh pulak ko terpikir buat segmen macam ni tia..

Reply
avatar
Unknown
admin
June 4, 2011 at 8:59 PM ×

sorry xleh bw sgt mlm ni.. keep reading n visiting my blog.. thanks..

http://eleventx.blogspot.com/2011/06/twisted-logic.html

Reply
avatar
Arpiiz
admin
June 4, 2011 at 10:21 PM ×

ala. nak join tapi problem internet dkat rumah still tak selesai lagi..huhu

Reply
avatar
Hitam Putih
admin
June 4, 2011 at 10:52 PM ×

aku dah join dah segmen engko.. hehe..

Reply
avatar
Firdaus Life
admin
June 5, 2011 at 4:24 AM ×

Join :D

http://aku-freaky-falcon.blogspot.com/2011/06/pendapat-jana-pendapatan-dari-blog.html

Reply
avatar
Unknown
admin
June 5, 2011 at 4:36 AM ×

@Freaky : thanks join ;)

Reply
avatar
Firdaus Life
admin
June 5, 2011 at 4:38 AM ×

tempat kosong ada tia.. sampai tengah hari je. pas tengah hari akan tutup da segmen ni. masa promot link blog pula

Reply
avatar
Unknown
admin
June 5, 2011 at 8:55 AM ×

haii , nak join segmen ini....



http://umealong.blogspot.com/2011/06/pendapat-jana-pendapatan-dari-blog.html

Reply
avatar
Anonymous
admin
July 14, 2011 at 1:48 AM ×

alah x dpt join! dah terlambat! muehehe.. ^^

Reply
avatar