Seth Tan Jadi Kegilaan?

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Sekarang macam dah jadi kegilaan pula si Seth Tan tu kan? Terutama perempuan. Benarkah? Okey Tia tak kondem. Tia sebenarnya tak tengok cerita Nora Elena tu. Sebabnya Tia tengok Cinta Melody.

Lepas dah tau episod akhir Cinta Melody tu macam hampes, STOP! Haha! Masa tu jugaklah demam Nora Elena dan si Seth Tan. Tapi Tia dah terlambat sebab dah masuk episod belas-belas. STOP teruslah..

Tapi yang Tia tau sikit-sikit sinopsis pasal cerita Nora Elena ni kononnya Nora Elena ni pernah kena rogol. Tapi lepas tunang dia dah tau yang Nora Elena pernah kena rogol, terus putus tunang. Eh?

Masuklah si Seth Tan ni. Dia yang kahwin dengan Nora Elena. Sebabnya dialah orang yang merogol Nora Elena dulu atas alasan kasihnya yang suci. Erkk? Macam tu ke? Tu je yang Tia tau, yang lain korang ajelah. Lawak je nama Seth Tan sebab bila disebut jadi SETAN.

Memang SETAN sebab sesedap rasa rogol anak orang. Grr~ Tia nak tunggu episod akhir Nora Elena je. Nak tau apalah yang jadi dengan Seth Tan dan Nora Elena tu. Tia tak suka sangat tengok cerita yang banyak sangat tragedi dan dugaannya. Haha! Kita nantikan jelah episod akhirnya okey..

psst : Sebenarnya Tia nak main SEO dengan Nora Elena dengan Seth Tan ni. Jadi ke tak nanti Tia check. Hahaaaa! Si Arpiiz ni mesti perasan kan. Pedulik hape. Kasi goreng ini Seth Tan..
Sekian..
Previous
Next Post »

11 Comments

Click here for Comments
.
admin
June 10, 2011 at 9:19 AM ×

cnta mlody ? nora elena ? haha . tak pnah tngok pon -.-

Reply
avatar
RHI
admin
June 10, 2011 at 9:35 AM ×

kakak pun ak tengok cerita ni...kalau cinta melodi kakak tengoklah....samalah kita, tp betul last cerita, kesian Elang...wawaaa..

Reply
avatar
Ain Zulaikha
admin
June 10, 2011 at 9:45 AM ×

bukan dia rogol nora, tapi after dia kahwin kot dia rogol nora tu, sebab nora tak nak bagi apa suami dia nak.. hehehehe... macam tu lah kot..

Reply
avatar
Unknown
admin
June 10, 2011 at 10:15 AM ×

bnyk yang xlogik kt citr ni.. pening2.. tp layan gk..hahahhaa

Reply
avatar
fyna ahmad
admin
June 10, 2011 at 10:48 AM ×

ramai minat ngn seth nih...
;)

Reply
avatar
nur adam
admin
June 10, 2011 at 11:34 AM ×

tergelak bila nama seth tan..bila dipanggil mcm setan ni..minta rpeat 2 kali..ha3

Reply
avatar
Anonymous
admin
June 10, 2011 at 11:37 AM ×

sis penah baca novel dia lama dah.. hehe sis nengok sket jer.. bosan ler dik cerita chenta2 camni..

Reply
avatar
Noor Fatin
admin
June 10, 2011 at 1:35 PM ×

xtgk pun cite nora elena. tapi aaron aziz mmg ensem :P

Reply
avatar
Iznie
admin
June 10, 2011 at 2:00 PM ×

haha....
zinie tgk dua-dua...
cinta melody & nora elena...

best apa seth tan tu....ehehe

ending cinta melody okayh apa...hehe
kan dia dah kawen pun dgn raffi tu...cian la raffi...hoho

Reply
avatar
K
admin
June 10, 2011 at 4:07 PM ×

semua nak buat SEO seth tan,haha.

tak tengok pon, best sangat ke? :P

Reply
avatar
myzziema
admin
June 12, 2011 at 1:55 PM ×

lepas tau dia yang rogol nora elena, terus hilang respek dekat SETAN. muahaha T__T

Reply
avatar